Junior monteur sanitair

Functieomschrijving

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als junior monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Geen werkervaring? Geen probleem! Ons enthousiaste en toegankelijke team heeft voldoende kennis en ervaring om jou alles te leren wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot topmonteur! Ook deel uitmaken van onze enthousiaste 'KBC-familie'? Lees dan verder!


Wij zijn KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met ons doe je niet kil zaken, bij ons kom je thuis. We staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig.

Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk bedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan en waar alle collega’s samenwerken en elkaar ondersteunen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en we noemen het ook wel eens de 'KBC-familie'. 

Wat ga je doen?
Als junior monteur sanitair voer jij verschillende badkamerrenovaties, met af en toe een nieuwbouwproject, uit. Het zijn veelal korte projecten van ongeveer drie weken, die plaatsvinden in Friesland (omgeving Sneek). Je werkt tijdens de projecten samen met installateurs, stukadoors en tegelzetters. Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het demonteren van de badkamers, het timmerwerk, het installeren van badkamers en vervolgens het afmonteren en perfectioneren van de badkamers. 


Een allround functie waarbij je veel op locatie, bij de klant thuis aan het werk bent. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s aan de projecten.

Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week met zicht op een vaste aanstelling.

Functievereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een schoolverlater die de opleiding installatietechniek heeft gevolgd en op zoek is naar zijn of haar eerste (of tweede) baan.

Daarnaast:

  • Kun je technische tekeningen lezen;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B;
  • Kun je goed samenwerken, maar ben je zelfstandig ook op je plek;
  • Ga je georganiseerd en ordelijk te werk;
  • Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan bij een fijn bedrijf met ambitie. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding om jouw wegwijs te maken in het monteurs vak. Daarnaast bouw je als monteur bij KBC adv-dagen op en ben je in de zomer vier weken vrij en met kerst twee weken vrij. Ook krijg je een telefoon en een auto van de zaak tot je beschikking.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Jobz-on verzorgt de werving en selectie voor deze vacature. Neem gerust contact op met Manon Oosterhoff 0515 746014 | manon@jobz-on.nl