Junior monteur sanitair

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waarbij jij het vak van badkamer monteur kunt leren? Kom dan deel uitmaken van onze enthousiaste 'KBC-familie' en zorg voor de mooiste badkamers van hoge kwaliteit! Lees snel verder om te horen wat het werk van junior monteur sanitair inhoudt en wat wij jou bieden. 


Wij zijn KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. We staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig. Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijke organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan en waar alle collega’s samenwerken en elkaar ondersteunen. 

Wat ga je doen?
Als monteur sanitair voer je verschillende badkamerrenovaties uit en plaats je nieuwe badkamers. Met de vele projecten in Friesland (omgeving Sneek) ben je ongeveer drie weken bezig. Tijdens deze badkamerprojecten werk je samen met installatie monteurs, stukadoors en tegelzetters. Hierbij houd je controle over het project en stuur je de onderaannemers aan. Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het demonteren van de badkamers, het timmerwerk, het installeren van badkamers en vervolgens het afmonteren en perfectioneren van de badkamers.

Een allround functie waarbij je veel op locatie, bij de klant thuis aan het werk bent. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s aan de projecten.

Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week met zicht op een vaste aanstelling.

Functievereisten

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een zelfstandige en ordelijke persoon die goed kan samenwerken en een hoge mate van verantwoordelijkheid heeft. 

Daarnaast:

  • Heb jij de opleiding installatietechniek gevolgd. 
  • Kun je technische tekeningen lezen;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B;

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan bij een fijn bedrijf met ambitie. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding om jouw wegwijs te maken in het monteurs vak. Daarnaast bouw je als monteur bij KBC adv-dagen op en ben je in de zomer vier weken vrij en met kerst twee weken vrij. Ook krijg je een telefoon en een auto van de zaak tot je beschikking.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Jobz-on verzorgt de werving en selectie voor deze vacature. Neem gerust contact op met Manon Oosterhoff 0515 746014 | manon@jobz-on.nl