Monteur Sanitair

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan het werk bent? Wil je daarnaast zorgen voor de mooiste badkamers van hoge kwaliteit? Kom dan deel uitmaken van onze enthousiaste "KBC-familie" en solliciteer als monteur sanitair!


Wij zijn KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. We staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig. Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijke organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan en waar alle collega’s samenwerken en elkaar ondersteunen. 

Wat ga je doen?
Als monteur sanitair voer je verschillende badkamerrenovaties uit en plaats je nieuwe badkamers. Met de vele projecten in Friesland (omgeving Sneek) ben je ongeveer drie weken bezig. Tijdens deze badkamerprojecten werk je samen met installatie monteurs, stukadoors en tegelzetters. Hierbij houd je controle over het project en stuur je de onderaannemers aan. Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het demonteren van de badkamers, het timmerwerk, het installeren van badkamers en vervolgens het afmonteren en perfectioneren van de badkamers.


Een allround functie waarbij je veel op locatie bij de klant thuis aan het werk bent. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s aan de projecten. Tijdens het project ben jij het aanspreekpunt van de klant. Omdat de functie deels een buitendienst functie is krijg je ook een telefoon en een auto (caddy) van de zaak tot je beschikking.


Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week met zicht op een vaste aanstelling. 

Functievereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige, ordelijke en zelfstandige monteur die minimaal twee jaar ervaring heeft in de bouw en met voorkeur in de sanitaire installatietechniek.

Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een technische mbo opleiding;
  • Kun je technische tekeningen lezen;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B;

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan bij een fijn bedrijf met ambitie. Als monteur sanitair bij KBC krijg je een telefoon en een auto van de zaak tot je beschikking. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris. 

Ben je geïnteresseerd? 

Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Jobz-on verzorgt de werving & selectie voor de vacatures van KBC Scharnegoutum. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Manon Oosterhoff 0515 746 014 / manon@jobz-on.nl