Werkvoorbereider

Functieomschrijving

Wil jij graag onmisbaar zijn, schakelen tussen monteurs, onze verkoopafdeling en de onderaannemers en meedenken met de klant? Solliciteer dan als werkvoorbereider, waarbij jij zorg draagt voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie!

Wij zijn KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. We staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig. Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijke organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan en waar alle collega’s samenwerken en elkaar ondersteunen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en we noemen het ook wel eens de "KBC-familie".

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben jij de schakel tussen de monteurs, onderaannemers en verkoopafdeling. Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden tot je takenpakket:

  • Je maakt inmeetafspraken bij de klant;
  • De maatvoeringen en materialen controleer je en stem je ter plekke af met de klant.
  • Tijdens de afspraak bij de klant spreek je direct het project door en behandel je de vragen van de klant.
  • Je controleert de maten zodat de verkochte goederen die besteld worden ook passen in de woning;
  • Je controleert tekeningen, documentatie en de orders op compleetheid en incorrectheden;

Het is dan ook belangrijk dat je het leuk vindt om mee te denken met de klant en je dagelijks klanten contact onderhoud. Na al het controle en meetwerk maak je op basis van de calculatie een conceptplanning en de daarbij behorende kosten. Ook pas jij de commerciële tekening aan naar technische tekeningen (met behulp van het programma Compusoft). Jij bent zowel verantwoordelijk voor de juiste en passende materialen als de uitvoer van de werkzaamheden.

Het betreft een fulltime functie voor 32 tot 40 uur per week met het zicht op een vaste aanstelling.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die het leuk vind om in een dynamische omgeving te werken en te schakelen tussen verschillende afdelingen en klanten. Daarnaast kun je goed communiceren, kun je zelfstandig werken, werk je ordelijk en ga je efficiënt te werk. 

Verder verwachten we dat:

  • Je ervaring hebt in een technische werkomgeving;
  • Je beschikt over computervaardigheden;
  • Je in het bezit bent van rijbewijs B;
  • goed technische tekeningen kan lezen en maken.

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan als werkvoorbereider bij een fijn bedrijf met ambitie. Naast de gebruikelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kun je ook rekenen op een goede werksfeer en een fijn team met gevoel voor humor.

Ben je geïnteresseerd?


Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!  Jobz-on verzorgt de werving & selectie voor de vacatures van KBC Scharnegoutum. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Manon Oosterhoff 0515 746 014 / manon@jobz-on.nl